Produkty pro b w 804 d3 užitá (9)

Longaniza fresca extra 039

Longaniza fresca extra 039

Směs aditiv, koření a bylinek, určená pro masné výrobky, pro přípravu masového výrobku nazývaného "Longaniza fresca" nebo "Salsicha fresca". Produkt vhodný pro všechny druhy masa. Formát: sáček 4 kg
D-Cure 25 000 IU - 12 ampulí

D-Cure 25 000 IU - 12 ampulí

D-Cure je lék na prevenci nebo léčbu nedostatku vitaminu D. Velmi vysoká koncentrace Cholekalciferolu (Vitamin D3) v ampulích D-Cure je dostatečná k prevenci nedostatku vitaminu D po dobu několika týdnů. Během zimních nebo šedých období se naše tělo snaží vyrábět vitamin D kvůli nedostatku slunečního svitu. 85 % populace je v tomto období nedostatečně zásobeno vitaminem D. Nedostatek vitaminu D může mít mnoho následků u dospělých i dětí: Únava Deprese Bolest kostí Bolest svalů Erektilní dysfunkce Problémy se spánkem Slabnutí imunitního systému. Těžký nedostatek vitaminu D může vést k rachitidě u dětí a osteomalacii u dospělých.
Oxid titaničitý (TiO2)

Oxid titaničitý (TiO2)

Pigment, Rutil / Anatase
Lucchini Atlanta (Kms 1622) - Lucchini

Lucchini Atlanta (Kms 1622) - Lucchini

Lucchini Atlanta (Kms 1622) - Lucchini Velikost: 41, 23, 140 Barva: 1 Materiál: Acetát Kms: 16-22
W9121 - Steh

W9121 - Steh

Absorbovatelné stehy W9121 75cm vicryl absorbovatelný potažený pletený fialový 2/0 26mm 1/2 kruhový zúžený hrot plus jehla Vicryl Ethicon
BUZIL G467 Bucazid S

BUZIL G467 Bucazid S

10 Litrů Sanitárního a Údržbového Čistidla pH Hodnota 0,5 - 1
Salchichonal 125

Salchichonal 125

Směs aditiv, koření a bylinek pro výrobu tepelně neupraveného masného produktu nazývaného "Salchichón" nebo "Chorizo blanco" v kvalitě "Extra", vyrobeného pomalými zrajícími technikami (teplota 6 až 12 °C a počáteční vlhkost 78 až 86 %). Formát: sáček 4 kg
Morcillol 027

Morcillol 027

Směs aditiv, koření a bylinek, určená pro masný průmysl, k výrobě tepelně zpracovaného masného produktu nazývaného "Morcilla". Formát: sáček 5 kg
Chorizo blanco criollo 120

Chorizo blanco criollo 120

Směs aditiv, koření a dochucovadel, určená pro masné výrobky, k výrobě tepelně neupraveného masného produktu nazývaného "chorizo blanco" nebo "longaniza blanca", zrajícího tradičními metodami po dobu alespoň 30 dní. Formát: balení 160g, sáček 4kg